Oplev Naturpark Åmosen

Området er kilde til vigtig kulturhistorie fra jægerstenalder, vikingetiden og tørvegravningerne omkring 2. verdenskrig. 

En udflugt til Naturpark Åmosen giver indblik i, hvordan istiden såvel som århundreders forsøg på opdyrkning og udnyttelse af ressourcerne har præget landskabet til det, vi ser i dag.

Tilbring en hel dag i naturparken med guide og bliv kørt rundt til alle de vigtigste steder med Krell Tours.

Besøg fx Tissø og vikingekomplekset ved Fugledegård, Danmarks ældste kro ved et af de få steder, hvor Åmosen kan krydses, bliv klogere på tørvegravningens historie, bestig Maglebjerg og besøg Jyderup med Skarresø, Sølyst, havørne og borgruin.

Turene tilpasses efter gæsternes ønsker og interesser, så ikke to oplevelser bliver ens. Turene kan kombineres, så der fx både indgår vandring, cykling og kørsel i minibus.

Transport til og fra naturparken kan også arrangeres. Tillæg for kørsel på 300 km. Mulighed for diverse tilkøb, fx cykelleje, forplejning og overnatning.

I booker hele minibussen og deler derfor ikke turen med andre.

Priseksempel ved 7 personer: 500 kr/person
Plads til 8 personer: 3500 kr. inkl. forudgående mailkorrespondance eller telefonsamtale om indhold. 

Se mere på www.krelltours.dk og ring tlf. 42 29 12 06 og fortæl, hvad I gerne vil have ud af en dag i Naturpark Åmosen.

Booking

Oplev Naturpark Åmosen

Antal 3.500,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Krell Tours

Krell Tours arrangerer ture og fungerer som lokalguide, som vil hjælpe dig med at finde de små og store unikke oplevelser på Sjællands Vestkyst. Liselotte har boet på Vestsjælland de sidste 17 år og de seneste 12 år i Jyderup, som således er Krell Tours naturlige udgangspunkt. Konceptet er unikt, fordi der fokuseres på at betjene helt små grupper af turister fra ind- og udland, der dermed får deres helt egen personlige planlægger, guide og chauffør.
Kontakt
Krell Tours
v/Liselotte Krell
DK-4450 Jyderup
Tlf.: (+45) 42291206
Email: krelltours@gmail.com​
Se mere info på hjemmesiden.