Juledrømmen - på Borreby Teater. Fra 24. november | Sjællands Vestkyst

Juledrømmen - på Borreby Teater. Fra 24. november

Juledrømmen er en sjov, hyggelig og stærk julestemnings-fremkaldende familiemusical med bl.a Kirsten Siggaard og Jan Schou som mor og far i en familie på 5.

Forestillingen er også resultatet af et samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense, hvis dygtige elever kaster stjerneglans på scenen som dansere og kor. De unge talenter Bror Jetsmark Geiker, Michala Kürstein Lynge og Gustav Opperman Helvorskov spiller familiens 3 børn, som får far og mor op i omdrejninger, da kampen om julen indledes. Magnus Ørby spiller Søs’ kæreste.

Forestillingen byder på glade sange om jul, sne, palmer, mobiltelefoner, skrot, kærlighed, drømme og virkelighed. Genremæssigt spænder musikken vidt, fra den traditionelle musicalgenre, via danskpop over hip-hop og rap til country, blues, swing m.v.

Historien starter den 22. december, da familiens yngste vågner og har drømt, at far har aflyst julen i Danmark til fordel for en julerejse til Gran Canaria. Ved hjælp af magi får den vakse dreng de andre familiemedlemmer til at skifte mening i en perlerække af poetiske, sjove, hyggelige og meget musikalske scener, hvor musicalens store ballet hele tiden danner magiske billeder.

Kirsten Siggard er en sangerinde der favner bredt. Hun har haft en omfattende karriere indenfor musikken både som solist og med sangtrioen Swingsisters. Karrieren fik i tidernes morgen rigtig fart da hun vandt det danske Melodigrandprix i 1984.

Jan Schou er Danmarksmester i revy. Der er næsten ikke det sted i Danmark Jan ikke har stablet en revy på benene, bl.a. Cirkusrevyen, Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og i de sidste mange år med kæmpe succes i Danmarks ældste sommerteater, Rottefælden i Svendborg.

Idé: Jan Schou

Tekst: Leif Maibom
Musik: Thomas Pakula
Koreografi: Line Friis Pedersen

Der kan forudbestilles en Borreby Juletallerken, som serveres kl. 17.30 i Vognporten.

Juletallerkenen til 250,- kr. excl. drikkevarer består af:
Marinerede sild med karrysalat af æbler, løg og kapers.
Æbleflæsk
Julepaté med chutney og sylt
Stegt andebryst med selleripure og salat af grønkål, appelsin og dadler
Rugbrød m. smør/fedt
Ris a la mande med kirsebærsauce.

Booking

Juledrømmen - på Borreby Teater. Fra 24. november

Antal 255,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Borreby Teater

Danmarks eneste herreborgsteater finder du på Borreby Gods – det præmierede og elegante Borreby Teater. Vi har indrettet det i godsets mægtigste lade, der dateres fra 1593 og som i dag er blevet nænsomt restaureret og indrettet til moderne, fleksibel teatersal.
Borrebyvej 41
4230 Skælskør