Campingpladser | Vestsjælland | Sjællands Vestkyst | Danmark

Campingpladser

Camping er tid til nærvær og afslapning. 

Ferietid er tid til afslapning. Vi skal ned i gear, og det skal stresses helt af. Det viser sig dog, at ferien oftest er der, vi stresser mest, fordi der skal presse så mange oplevelser som muligt ind i skemaet. Så når ferien er slut, er vi på ingen måde genopladede og fulde af energi. Der findes dog en garanti for total ferieafslapning: Camping. På Sjællands Vestkyst findes der et bredt udvalg af campingpladser, hvor du i de fleste tilfælde kan stikke fødderne i vandet fra afsidesliggende naturstrande.

Det er blevet trendy at campere, og det er der flere grunde til. Det er her, vi kommer væk fra alle de computer- og tv-skærme, der omgiver os i hverdagen. Det er her, vi kan lukke øjnene og få pulsen helt ned i den stille natur. Og det er her, der er tid til nærvær med familie og venner og kigge hinanden i øjnene helt uden anden forstyrrelse end bølgeskvulp og fuglesang.
Derfor er det fedt at campere

10 tips og tricks til begynder-camping

Danmark er det land i Europa, der har flest campister i forhold i indbyggertallet, og tallet er stigende. Kunne du tænke dig at prøve campinglivet for første gang, finder en begynder-guide herunder.

Sådan vælger du campingplads

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvor du skal campere, hvis du ikke har prøvet det før. Men et godt råd er at bruge campingpladserne et stjernesystem, der indikerer pladsens udstyrs- og serviceniveau.