Korsør byder på aktiviteter og oplevelser på Sjællands Vestkyst

Velkommen til Korsør

De fleste vil nok huske Korsør som den gamle færgeportal fra dengang, før Storebæltsbroen stod færdig, og byen er da også i dag uomtvisteligt forbundet med broen, der ikonisk troner op ad Storebælt med sine mega-pyloner. Der er ingen tvivl om, at Korsør er en maritim købstad med vand til alle sider, og du skal ikke bevæge dig langt væk fra byen for at finde familievenlige sandstrande, som du ofte kan have for dig selv. 
Den gamle bydel står omkring havnen med flere små interimistiske restauranter, der også danner rammen om nogle af de mange events, der udspiller sig i den levende havneby året rundt. 
Pak en picnickurv, og nyd frokosten under Storebæltsbroen – ikke et sted, man normalt lige kommer forbi – eller tag på en lille guidet tur til Sprogø, og hør øens fascinerende historie. Korsør er et oplagt sted at lade ferien gå ud i naturen ved Sjællands Vestkyst.     

Kongegaarden

- et professionelt center for billedkunst og musik, der også huser ”Isenstein-Samlingen” med værker af den internationalt anerkendte billedkunstner Harald Isensteins værker.

korsor-faestning

Korsør Fæstning

Korsørs historie samlet på et sted

Halsskov Færgehavn - Vandsportscenter

Vandsportscenter i Verdensklasse! 

Velkommen til Sprogø

Sprogø - Øen i midten!

korsoer-biograf-teater

Korsør Biograf Teater

Verdens ældste fungerende biograf

Korsør Golf Klub

Korsør Golf Klub har en fantastisk beliggenhed udover at være en af landets bedste golfbaner