Oplev naturlig ro | Vestsjælland | Sjællands Vestkyst | Danmark
En af de største attraktioner på Sjællands Vestkyst er nu en gang naturen

Naturlig ro

Den største attraktion på Sjællands Vestkyst er nu en gang naturen: landskabet, skovene, vådområderne, øerne og strandene. Naturen må gerne betrædes, og der er mange forslag til ture og udflugtsmål.

Naturen på Sjællands Vestkyst er helt unik. Her er stejle skrænter og bløde bakker - barsk, vild og betagende smuk. Naturen indbyder både til ture i historiens fodspor og til seriøs motion. Prøv en frisk travetur på ’Fodsporet’– en 48 km lang natursti. Besøg Røsnæs hvor du finder de bløde grønne bakker og dramatiske skrænter, der er skabt i istiden. Eller Vesterlyng - Sjællands største hede - med helt fladt lyngområde og en af Danmarks bedste sandstrande.
Så husk at en ferie til Sjællands Vestkyst også er en tur "til naturen"

halsskov-revspids-broudsigt

Halsskov Odde - Revspidsen

Stedet er et yndet udflugtsmål, herfra har man den bedste udsigt til Storebæltsbroen, som man kan komme helt tæt på og klappe på undersiden af vejbanen.

sprogo-groen-fro

Naturen på Sprogø ...

Naturen på Sprogø - den hemmelige ø midt i Storebælt - er levende og og rummer et enestående plante- og dyreliv.

Vores Øer

Vores øer

fodsporet-kort

Fodsporet

Fodsporet er en natursti, som følger det gamle jernbanespor mellem Slagelse-Næstved og Dalmose-Skælskør - en unik naturstrækning gennem det sjællandske landskab, som indbyder til motion og oplevelse

Strande ved Sjællands Vestkyst

Vores strande - Hop en tur i havet