Sejerø | Sjællands Vestkyst

Sejerø

På Sejerø går tiden langsommere, der er højere til himlen – og roen kan mærkes helt ind i sjælen. Du sejler med færgen fra Havnsø. Sejlturen tager 59 min. Sejerø er med sine ca. 12 km i længden og ca. 2,5 km i bredden en af de største af de danske småøer. Hvis du vil have en ø-ferie hvor du kan slappe af, have fred og ro, hygge med familien, nyde det store i små og smukke oplevelser, så er du kommet til det rette sted.

Aktiviteter for børn på Sejerø

Sejerø byder på mange aktiviteter og oplevelser for hele familien. Her kan familien slappe af, have fred og ro, hygge - og nyde det store i små og smukke oplevelser.

Guidet ridetur på Sejerø

Nyd naturen langsomt med en tur på hesteryg på Sejerø

Gode råvarer fra Sejerø

Køb gode lokale råvarer på Sejerø

Køb gode råvarer på Sejerø. Sejerø hører efter sigende til et af de steder i Danmark, der har flest solskinstimer og mindst nedbør. Og de mange solskinstimer og den salte havluft giver både frugt, grønt og kød en særlig smag og kvalitet.

Sejerø Festival

Den 31. juli - 2. august 2014 afholdes Sejerø Festival. Der er fortællinger i fyret, koncerter i kirken, naturfortællinger i naturbørnehaven, historier på gårdene om gæssene, køerne og grisene, sømandsviser og sørøverskrøner på havnen m.v. En rigtig hyggelig festival for hele familien.