Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Skælskør

borreby-park

Borreby Herreborg

Fortid og nutid smelter sammen på Borreby - hvor renæssanceborgen danner baggrund for Borreby Teater

kobaek-fugletaarn

Naturen omkring Skælskør

Naturen ligger lige for og rundt om Skælskør med mange smukke vandreruter langs skov og vand. Find her beskrivelser af forskellige vandreture og download eventuelt en turfolder.  

Skælskør er tilbagelænet hygge

Skælskør er en af Danmarks bedst bevarede hemmeligheder, og den store turisme har endnu ikke fået øjnene op for den hyggelige lille havneby, der er omgivet af vand på den sydligste spids af Sjællands Vestkyst. De smukt bevarede gamle og skæve huse hensætter dig til en anden tid, og omkring havnen er der en skøn tilbagelænet atmosfære, hvor ingen har travlt.
Tag en vandretur rundt i byen, og besøg de mange små keramikbutikker, smag på de lokale råvarer, og indtag den helt rolige stemning, der er typisk for Danmarks små havneflækker. Besøg Villa Fjordhøj for den en helt unik spa-oplevelse, eller hop ombord på Skælskør V på et minicruise rundt til de omkringliggende små øer.
Endelig kan du snildt spendere en weekend på et af de mange events, der udspiller sig på Skælskør havn i løbet af året - fx det store træf for amerikanerbiler eller nordens største keramikfestival.