Velkommen til Slagelse

Slagelse er Vestsjællands største handelsby med både VestsjællandsCenteret, Galleriet og mange små specialbutikker i centrum. Bliver du sulten undervejs, er der masser af små hyggelige cafeer rundt omkring på byens mange torve og i de små stræder. Slagelse har også et aktivt kulturliv med blandt andet Slagelse Teater - Krabasken er Danmarks største amatørteater samt Slagelse Musikhus, der rummer en fantastisk koncertsal. I kan også sidde i Slagelse's anlæg, hvor der er picnic koncert hver onsdag med mange forskellige musikoplevelser for unge og ældre. Trelleborg som ligger udenfor Slagelse rummer på forhistorie levn og Danmarks eneste vikingeskjold.

Slagelse bymidte byder på masser af specialforretninger, VestsjællandsCentret og hyggelige Caféer. 

Tag en tur med tilbage i tiden og gå i vikingernes fodspor. På Trelleborg kan du se gamle vikingehuse, opleve vikingekultur, slås med sværd og se Danmarks eneste vikingeskjold. Fra d. 12/7 til d. 20/7 kan I deltage i Danmarks største vikingefestival med over 800 deltagende vikinger fra hele europa.

Oplev Panzermuseum East - Danmarks rullende koldkrigsmuseum

Oplev hvordan byen så, dengang H C Andersen gik i skole i Slagelse

Her kan du stifte bekendtskab med tusinder af års legekultur for børn og voksne. Du kan udfordre din familie, venner og kollegaer i alt lige fra vikingetidens styrkelege til selskabslege fra den gamle landbrugskultur, samt dyste i nogle af de mere end 50 spil fra hele Europa.