Velkommen til Sjællands Vestkyst

Efteråret 2017 på Sjællands Vestkyst

Vi har samlet de bedste bud på hyggelige, uhyggelige og gyselige familieaktiviteter for børn og voksne på Sjællands Vestkyst i efteråret.
Læs mere her

Familievenlige gys og hygge i efteråret

Her har vi har samlet de bedste bud på hyggelige, uhyggelige familieaktiviteter for børn og voksne.
Læs mere her

Kom gratis med færgen til Agersø og Omø

Kom gratis med færgen i efterårsferien! 

Nordisk BørnFilmFestival i Korsør fra d. 14. okt

Efterårsferien lægger op til masser af hygge og sjov med familien. Blandt andet er der fuld i gang i biograferne og også på bibliotekerne mærker man interesse for familieaktiviteter. I år er der stor premiere på Nordisk BørneFilmFestival – en filmfestival for børn i alderen 6-12 år, der udelukkende beskæftiger sig med nordiske børnefilm og børnelitteratur.
Program - Læs mere her  

Klatring er den ultimative sport for din krop

Klatring er meget mere og andet end ømme fingre og stejle klippesider. Klatring er først og fremmest en fleksibel sport – du kan træne alene, med vennerne eller på hold. 
Læs mere her

5 overraskende fordele ved træning i naturen

Selvom træningscentret kan virke tillokkende, fordi det er nemt, bekvemt og temperaturreguleret – måske især om vinteren – så fastslår flere forskerhold, at der er mere end god grund til at rykke træningen udendørs.
Læs mere her

 • Søsejlads med Sorø Bådfart

  Sorø bådfart byder dig, din familie, dine venner og kolleger velkommen til smukke oplevelser i en spændende sejlsæson 2017
  65,00 DKK Book
 • Entrebilletter til PanzerMuseum East

  Oplev Panzermuseum East- Danmarks rullende koldkrigsmuseum! Skandinaviens største, ”levende” samling af kørende og restaurerede militære køretøjer, uniformer og udstyr fra Østblokkens arsenaler 1945-91.
  95,00 DKK Book
 • Oplevelsesjagt med Vester!

  Følg den lille vejleder, Vester, rundt og find hans fejl på værkerne – mens du får viden om stederne, der ikke er så almen endda.
  Fra 75,00 DKK Book