Kulinariske glæder

Smagen af Sjællands Vestkyst

Friske råvarer, lokalhistoriske retter og et kulinarisk særkende er ofte den bedste måde at komme helt tæt på din feriedestination. 
Oplev ti kulinariske cykelruter hér

spis-oplev

Spis & (OP)Lev

Lokale avlere, gårdbutikker, markedsboder

Hvad med en Nyrekage fra Kattrup?

En pate lavet af kalvelever og kalvenyre.

Eller Sorte sild?

Sorte sild er en vestsjællandsk specialitet, der især kendes fra Gørlev-egnen, og de er faktisk ret enkle at lave

Egnsretter fra Sjællands vestkyst

Tag med på en gastronomisk rundrejse i egnsretternes tegn. 

Se alle egnsretterne hér

10 skønne opskrifter med lokale fødevarer

10 lokale kokke har udarbejdet opskrifter med lokale råvarer. 

Se alle opskrifterne her

  • Enestående cykeltur: Fra græs til ost – en naturfortælling om Tude Ådal

    Hvordan bliver mælk egentlig til ost? Og hvad er forskellen på Græsmælk fra Tude Ådal og den konventionelle mælk fra køledisken i supermarkedet? Og hvorfor er Tude Ådal et fantastisk spisekammer for køer? Det kan du opleve ved selvsyn på denne enestående cykeltur, hvor du skal besøge både Tøvestensgaarden og Ostebørsens Gårdmejeri.
    355,00 DKK Book

Navn
Postnummer
Email