Shelters og naturlejrpladser | Vestsjælland | Sjællands Vestkyst | Danmark

Shelters og naturlejrpladser

Vi kan anbefale et par nætter i en af de mange shelters vi har rundt omkring i landskabet, nogle bynære, andre i skoven og igen andre med direkte adgang til Storebælt. Så får du rig mulighed for på egen hånd at opleve vildmarken, føle friheden og få oplevelsen af at have "ødemarken" helt ind på livet. Her er ingen TV og ingen strøm - og når batteriet til mobiltelefonen løber tørt, så er du helt off-line.

Læn dig tilbage og nyd stilheden, roen og naturen. Lav din mad på bål og tag et bad i havet. Det er super afstressende og du er sammen med familien på en helt anden måde.

Her finder du shelters på Sjællands Vestkyst

Vestsjælland har mere end 30 naturlejrpladser med shelters og primitive overnatningssteder. Find en oversigt over naturlejrpladser

Mere information om friluftslivet og regler for overnatning i naturen kan du finde på www.friluftsguiden.dk

Med børn i shelters på Røsnæs

Når du bor i shelters på Røsnæs er du midt i noget af Danmarks mest storslået natur. Den er barsk, vild og betagende smuk. For børnene er der naturskolen og naturlegeplads, hvor de kan klatre og svinge. Besøg Vågehøj bunkeren, på en af de markerede vandreruter,  med udstilling, som den så ud i brug i 2. Verdenskrig.

Shelters ved Danmarks største vikingehal

Der ligger 3 shelterne ved Fugledegård, der er placeret et meget historisk sted - da Danmarks største vikingehal har ligget her. Vikingehallen er udgravet og markeret med egepæle. Den har været vikingebosætning i et par hundrede år.