Tur til Vågehøj - Vindekilde - Kig-ud | Sjællands Vestkyst

Tur til Vågehøj - Vindekilde - Kig-ud

Turen begynder ved P pladsen lige før Naturskolen. Vi kommer forbi de 3 Landmarks: Vågehøj, Vindekilde og Kig-Ud. Vågehøj ligger 55 m over havet og herfra kan i klart vejr se bl.a. Fyn, Samsø, Mols og pylonerne på Storebæltsbroen.

Vindekilde er navnet på et område og en kilde. Kilden er syv grader varm og pipler året rundt op af jorden. Kig- Ud ved vindekilde er et uovertruffet udsigtspunkt på sydskrænten omgivet af slugter og kroget kratskov. Det regnes for at være et af de smukkeste og vigtigste botaniske områder i hele Vestsjælland.

 

Læs mere om Røsnæs rundt

Læs mere om Vågehøj
 

Praktisk information
Turene varer 2 timer 
Pris 75 kr.
Turen gennemføres ved minimum 10 deltagere
Medbring tøj efter vejret.
Turen er ikke egnet for kørestolsbrugere og barnevogne

Booking

Tur til Vågehøj - Vindekilde - Kig-ud

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Røsnæs rundt

Røsnæs Rundt er et samarbejde mellem Røsnæs Udvikling og Beboerforening (RUB), Spektrum Arkitekter og Kalundborg Kommune. Denne tur er udviklet i et samarbejde mellem RUB og VisitVestsjælland A/S Røsnæs Rundt guider jer via 13 landmarks rundt i Røsnæs´ smukke natur. Vågehøj er et af de landmarks, som endnu ikke etableret.
Kontakt
For spørgsmål, kontakt:
VisitVestsjælland
Løvegade 7, 4200 Slagelse
Telefon:70 25 22 06
Se mere på hjemmesiden www.visitvestsjaelland.dk