Forældre-barn friluftstur | Sjællands Vestkyst

Forældre-barn friluftstur

Drømmer du også om at sidde omkring et bål med dit barn?
Prøve at fange din egen aftensmad på ægte ”Nak og æd”- manér?
Lave mad over bål?
Sove i shelter?

Men har du ikke lige selv overskuddet til at planlægge turen?

Så har vi sammensat den ideelle far-søn (mor-datter tur), hvor vores erfarne friluftsguide sikrer, at du og dit barn får en god stund i naturen sammen. 

De fantastiske omgivelser ved Kobæk Skov og indsejlingen til Skælskør fjord danner rammerne for turen, hvor du har muligheden for den perfekte naturoplevelse med barnet.

Vi starter turen ved Vasebro, hvor naturpladsen med 3 gode sheltere og bålhytte samt adgang til toiletter danner rammerne for oplevelsen. Her skal vi sammen tilbringe det næste døgn. Når alle har fundet sig til rette, går vi den korte tur ned til Skælskør fjord, hvor der er gode fiskemuligheder – både fra mole og kyst.

Her hygger du dig med barnet og har muligheden for at dele ud af din fiskeerfaring – eller måske bare fortælle lystfiskerhistorier. Guiderne er behjælpelige, hvis du ikke har den store fiskeerfaring, men gerne selv vil lære det sammen med barnet.

Senere genfinder vi bålpladsen, hvor vi tænder bål og laver aftensmad – måske det du selv har fanget.

Vi hygger ved bålet inden vi går til ro i shelterne, hvor du sover ved siden af barnet og skaber jeres egen hyggelige naturstund. Næste morgen spiser vi en dejlige friluftsmorgenmad inden lejeren pakkes sammen og vi siger tak for turen.

Det får du med i oplevelsen

  • Guide på hele turen
  • Overnatning i shelter i trygge rammer lige op af skov og strand
  • Prøv at fange din egen aftensmad – med god guidning
  • Mad over bål

Medbring
Sovepose og liggeunderlag, Spisegrej, ingredienser til bålmad (guiden har gryder potter og pander og sørger for at holde gang i bålet), fiskestang (kan lejes) og fisketegn samt tøj efter vejret
(Du får en vejledende pakkeliste ved tilmelding.)
Adressen er:  Lodshusvej 53, 4230 Skælskør

Pris
599 kr. for en forælder og et barn (anbefalet alder 8-12 år)

Hvornår - 25-26 august

Tidspunkt - ankomst kl. 13:00 med afrejse dagen efter kl. 10:00

Tilmeld flere børn?  - Du kan tilkøbe ekstra børnebilletter

Booking

Forældre-barn friluftstur

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Antal 599,00 DKK

Ekstra barn - forældre/barn friluftstur

Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Jan Nørager Laursen

Jan er friluftsmand. Jan har gennem mange år taget på friluftsture både med sine sønner og med spejderne, hvor han har arrangeret turene. Har du lyst til at gøre noget sammen med dit barn, som bringer jer tættere sammen? Noget i kan gøre sammen, noget som i kan tale om som noget anderledes, som ikke er Bonbon-land eller Lalandia. Men noget i to sammen har oplevet og som du og specielt dit barn kan lære af og tage med videre igennem livet. Så kom sammen med dit barn, brug naturen. Duft, smag og mærk den. Fang rejer og krabber, grav sandorm og fisk efter skrubber eller hvad der vil bide på. Find sjove ting som i kan tage med hjem som minde. Genopfrisk dine egne barndomsminder sammen med dit barn. Vi har fiskenet så i kan soppe og fange småkravl til det akvarium vi har med, så i kan studere hvad i finder sammen. I kan leje fiskestænger så I kan fiske mad til bål. Stege fisken over bål og sove i shelter og falde i søvn til bålets knitren.
Kontakt
Lodshusvej 53
4230 Skælskør