Snaps fra Sprogø | Sjællands Vestkyst

Snaps fra Sprogø

Har du en forkærlighed for stærke dråber i små glas, skal du prøve snaps fra det kvalitets- og miljøbevidste bryggeri Likørhaven i Sørbymagle på Vestsjælland. Her bliver friske urter, bær, frugter og nødder indsamlet på udvalgte natursteder i lokalområdet og omdannet til smagfuld kryddersnaps. Du kan blandt andet sætte den årlige Sprogø Snaps fra Likørhaven på påskebordet. Den har en skarp eftersmag og et hint af frugt fra perikon og rønnebær, der findes på den lille ø midt i Storebælt.

Sprogø-snapsen koster 129 kr. for 35 cl og kan blandt andet købes online hos LikørhavenSøberg Vin i Korsør og senere på året gårdbutikken på Dybkærgaard ved Slagelse, hvor du også finder mange andre lokale lækkerier fra Vestsjælland.

Besøg Sprogø

VisitVestsjælland tilbyder desuden unikke guidede ture til den naturfredede ø, der normalt er lukket for turister. Netop nu har et filmhold fra Zentropa dog fået lov til at gå i land for at filmatisere den danske krimiforfatter Jussi Adler-Olsens bog ”Journal 64”, der handler om det gamle kvindehjem på Sprogø. Bestiller du en af de guidede ture hos VisitVestsjælland, har du også mulighed for at købe en Sprogø Snaps med til nedsat pris. 

Booking

Snaps fra Sprogø

Antal 129,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Likørhaven

Alle snaps og likører bliver lavet med den rene smag i tankerne, hvert frugt, nød eller bær bliver nøje udvalgt og brugt i produktionen. Der bliver desuden ikke brugt tilsætningsstoffer af nogen art, alene af den grund at den rene smag skal være det bærende element. Dette er en garanti Likørhaven vil stå ved og holde fast
Kontakt
Likørhaven
Kirkerupvej 33 B
4200 Slagelse
E-mail: likoerhaven@gmail.com
Tlf. +45 31 69 26 46