Sov ude i Rude - Luksuscamping | Sjællands Vestkyst

Sov ude i Rude - Luksuscamping

 

Campingferie er ikke nødvendigvis lig med hårde liggeunderlag, kolde soveposer og utætte teltdue. I Rude kan du opleve den nyeste trend indenfor camping og moderne friluftsliv – glamping. Glamping er glamourøs camping, hvor du kommer tæt på naturen og kombinerer det primitive lejrliv med mere luksuriøse forhold og en god nats søvn.  

I Rude øst for Skælskør kan hele familien overnatte i tipier i en privat granskov, tilberede mad over bål, vågne til fuglekvidder og nyde udsigten til åbne marker. De solide telte har fast bund og er udstyret med rigtige senge og luksusmadrasser. Hele lejrområdet er indrettet med køkkenbord, spisebord, grill og bålplads, og der er køkkenservice, køleskab, vand og strøm til rådighed.

Du slipper for selv at slå pløkker i jorden, pumpe luftmadrasserne op og finde primussen frem. Det eneste du skal medbringe, er sengetøj, toiletgrej og proviant.

Prisen pr. døgn for to voksne og to børn i en tipi er 500 kroner.

Checkin fra klokken 15.00 
Checkout 10.00

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at kontakte os på Tlf: 4030 4330

Booking

Varighed:

Sov ude i Rude - Luksuscamping

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Pris
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Sov ude i Rude

Campingferie er ikke nødvendigvis lig med hårde liggeunderlag, kolde soveposer og utætte teltdue
Kontakt
Næstved Landevej 697
4243 Rude
Tlf: 4030 4330