Kajakture og havkajak på Sjællands Vestkyst er en helt særlig oplevelse | Vestsjælland | Sjællands Vestkyst | Danmark

Agersø rundt i kajak

Hvis vejret er godt, er en tur Agersø rundt en flot oplevelse. Turen er på ca 20 km og kan i godt vejr ros af erfarne IPP 2 roere - blæser det mere end 4-5 m/s bør erfaringsgrundlaget være på IPP 3 niveau.
Læs mere om ruten og download kort her

Tur fra Bisserup i kajak

Bisserup er et oplagt sted at ro kajakture fra. Den lille havn, der benyttes både af lystbåde og fiskere, giver mulighed for at ro både ture på fjorden og langs den åbne kyst. Kysten byder til den ene side på fine strande og den til den anden på et rigt fugleliv.
Se hele ruten og download kort her

Skælskør - fjord, by, nor og strand i kajak

En kajaktur ved Skælskør kan byde på hele pakken. Inden for en forholdsvis kort rotur kan man opleve Storebælt med hvad det kan byde på af udsigt og bølger, fjorden hvor vinden stadig kan mærkes og sejlrenden snor sig af sted, Skælskør Havn med alle dens tilbud af caféer, iskiosk og fiskehandler mm, stærk strøm og beskyttet roning på Noret, der minder meget om en sø. Se hele ruten og download kort her

Kajakture fra Korsør Nor og havn

Korsør er et godt udgangspunkt for havkajakroning. Der kan ros ture langs kysten, i havnen og på Noret. Forholdene spænder fra ren afslapning, hvor alle kan være med, til roning under forhold hvor kun dygtige og erfarne roere bør begive sig på vandet.
Se hele ruten og download kort her

Musholm Bugt i kajak

Den nordligste del af Slagelses kyst ud mod Musholm Bugt er præget af store sommerhusbebyggelser. Det er ikke altid lige let at finde gode isætningssteder med parkeringsmulighed i sådanne områder, men ved Svenstrup Strand i den sydlige ende, og ved Mullerup Havn i den nordlige ende er der fine parkerings- og isætningsmuligheder. 
Se hele ruten og download kort her