Kunstnermiljø på Reersø | Sjællands Vestkyst
Kunstnermiljø på Reersø

Kunstnermiljø på Reersø

Reersø er ca. 2 km i diameter og blandt andet på grund af freden, roen og den unikke natur, så har over 20 kunstnere slået sig ned på Reersø. Her bo de dør om dør; pottemagere, keramiker, maler, smykkedesigner, ravkunstner med flere.

Er flaget ude - så gå bare ind!

Kunstnerne arbejder i deres værksteder og galleriet året rundt. Her kan du se hvordan en krukke, et maleri eller et ravsmykke bliver til. Kunstnerne er meget gæstfrie og når "flaget er ude", så er kunstneren hjemme, og du er velkommen til at gå indenfor. Find kunstnerne på Reersø her.

Del denne side

Reersø Galleriet

Reersø Galleriet ligger midt i den gamle landsby, ved siden af Reersø Kro og tæt på Reersø Kirke. Reersø Galleriet bygger primært på Galleriejers egne billeder, som ofte er inspirerede af det lokale miljø, den smukke natur, og det gamle bondesamfund.

Reersø Galleriet

Ravhuset

Ravskulptør Pia Ahrenst holder til i Ravhuset på Reersø havn. Pia Ahrenst er en mester indenfor ravskulptør. Hun arbejder med rav, birkeknuder, drivtømmer, ben og tand - Naturen er hendes største insspirationskilde. Ravhuset er absolut et besøg værd.