Oplevelsesjagt med Vester | Sjællands Vestkyst

Oplevelsesjagt med Vester

Følg den lille vejleder, Vester, rundt og find hans fejl på værkerne – mens du får viden om stederne, der ikke er så almen endda.

De tre museer, Sorø Kunstmuseum, Kalundborg Museum og Vikingeborgen Trelleborg har hver deres bane, der er bundet sammen tematisk af Vester, en ikonisk maskot. Udfordringen er ens på de tre museer, men med muligheder for forskellig type af viden og oplevelse undervejs.

Udfordringerne er båret af spændende skattekort med unikke udtryk, der godt kan pryde et køleskab eller et børneværelse, når de har været i brug. Alt er bundet op på noget håndgribeligt frem for noget digitalt, så der ikke indgår tablet og telefoner i oplevelsen.

Sorø Kunstmuseum

På Sorø Kunstmuseum vil man kunne opleve udvalgte værker i udstillingen på en ny måde. Jagten går på et tværsnit af hele den permanente udstilling og der er masser af interessant viden at hente – og sjove fejl at finde. 

Kalundborg Museum

Oplevelsesjagten på Kalundborg Museum viser hele museets omgivelser frem. Det handler både om at opleve historiens mærker på byen i museumsudstillingen og ved byens vartegn.

Vikingeborgen Trelleborg

På Trelleborg skal det handle om at se nærmere både på udstillingen og på selve borgområdet. Med særlig viden og en jagt, der kommer godt omkring, er der masser at snakke om. 

Billetter finder du her

Del denne side

Opdateret af:

VisitVestsjælland A/S info@visitvestsjaelland.dk
 

Kontakt

Adresse

Løvegade 7
4200 Slagelse

Telefon

+45 70 25 22 06

Fakta

  • Type

    • Efterårsferie