Skjælskør V

Frokost på vandet 

På den sydligste spids af Sjællands Vestkyst ligger Skælskør omgivet af vand på begge sider af den lille havneby. I havnen ligger Skjelskør V - en hyggelig lille turbåd, der efterhånden er blevet byens vartegn – og den sejler jævnlig på fjordcruises, hvor du kan nyde den smukke udsigt til kanten af Sjælland. 
Turen varer halvanden times tid, du kan købe drikkevarer ombord, og det kan anbefales at medbringe egen frokostkurv, så I kan nyde en frokost til havs.  

Båden sejler fra påskeferien til og med efterårsferien, og i sommerperioden går turen sommetider omkring Agersø – en lille ø, der ligger et par kilometer fra kysten. Du kan også hoppe på et festligt aftencruise med musik, og på en Skt. Hans-sejlads kan du se alle bålene blive tændt langs kysten fra vandsiden.
Skjelskør V drives af frivillige, og der er altid garanti for en hyggelig og lun stemning om bord.
Desuden kan båden også chartres til private arrangementer, når du fx skal afholde en uforglemmelig frokost sammen med venner og familie eller du kan inviterer medarbejdere eller kollegaer med på en dejlig aftentur på Skælskør Fjord.

Vi glæder os til at se dig!

Der sejles fjordture fra påskeferie og til og med efterårsferien. I sommerperioden sejles også ture til Agersø, aftenture med musik, Pinsesejlads hvor man ser pinsesolen stå op, Skt. Hans-sejlads med blik på bålene langs fjorden fra vandsiden med mere.Båden drives af frivillige, som giver en hyggelig og dejlig stemning om bord.

Turen varer ca. 1,5 time

Hvad kan du opleve ombord?

Du vil opleve naturrige områder, fyldt med fugleliv, grønne arealer og sidst men ikke mindst vil du få fortalt historier over højtalerne. Der vil være mulighed for at købe Vin, øl, vand, te/kaffe og is (Drikkelse må Ikke medbringes om bord). Ønsker de at spise ombord, er de velkommen til selv at medbringe maden. 

Kontakt

Skjælskør V
Kajen v. Vestergade 1
4230 Skælskør

Mail: info@bykont...
Telefon: +45 30 36 30 66
http://skjelskoer5.dk/

Find vej

Vidste du at…
Skælskør inder-og yderfjord er et lavvandet fjordområde, hvor kun sejlrenden stikker dybere end to meter.
Skælskør Nor ligger nord for Skælskør by og har forbindelse til inderfjorden via et ganske smalt løb gennem byen.

Fjordområdet har stor betydning for vandfugle, hvilket har medført, at det er udpeget som fuglebeskyttelsesområde. Skælskør Fjord er også omfattet af den internationale "Ramsar-konvention", som forpligter til at passe særligt godt på naturområdet og beskytte stedets fugleliv.

Skibets fartområde strækker sig til Danmarks smukkeste bygningsværk, Storebæltsbroen mod nord og det skønne idylliske Bisserup mod syd. Ture til det skønne Agersø er også en populært  destination.