Aktiviteter og oplevelser på Birkegårdens Haver

Birkegårdens haver - idyllisk ramme om familiehygge.

Lad Birkegårdens Haver sætte en idyllisk ramme om en hyggelig dag med hele familien. Her er både legepladser, picnicområder, minigolfbane, bålplads, café og gavebutik, hvor alle aldre kan hygge sammen. Giv børnene tid til at lege med og fodre dyrene, mens de voksne kan tage en romantisk slentretur gennem de fem smukke haver, der byder på forskellige temaer alt efter årstid.

cafe klokkeblomst i Birkegårdens Haver

Café Klokkeblomst i Birkegårdens Haver

Midt i de smukke omgivelser i Birkegården - haver, dyr og legepark finder du Café Klokkeblomst. Café Klokkeblomst er en stor smuk café med egen kok. Her serveres lune og kolde retter, smørrebrød, Birkegårdens Platte, børnetallerken, øl, vin, div. kaffe, hjemmebagte kager, vores specielle “Merry’s lagkage” og meget mere. Dette er et oplagt sted at nyde frokosten i forbindelse med et besøg i Birkegården - haver, dyr og legepark. 

Børneaktiviteter i Birkegårdens Haver

Børneaktiviteter i Birkegårdens Haver

Birkegården er hele familiens fælles udflugtsmål. I dyreområdet kan I kæle med alle de søde bondegårdsdyr. Der er kaniner, marsvin, minigrise, ponyer, æsler, geder, får og dådyr. Der er 4 legepladser: Naturlegepladsen med bålplads, Børnegården, Gårdlegepladsen og Tumlegården, som er en indendørs legeplads med “pedal gokartbane”.

For børnene er der også stifinderopgaver, som de kan løse, mens de går rundt i haverne med de voksne. Trækvogne kan gratis lånes, og der er flere picnicområder – to med grill (ta’ dog selv kul med eller køb det i butikken).

I juli måned er der sjove og aktive Børnedage, i efterårsferien Halloween med masser af aktiviteter og gys, og til Jul er der også et langt program med børneaktiviteter. Se arrangementskalenderen på www.birkega...

 Husk at sætte en hel dag af – børnene vil ikke med hjem igen! 

Kontaktinformationer

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4
4291 Ruds-Vedby

Telefon: +45 58 26 00 42

Hjemmeside

Find vej